Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: Cant log onto this board using IE

  1. #21
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    NE Ohio
    Posts
    6,068
    Feedback Score
    6 (100%)

    Default

    Hrmmm...okay, what about flushing the DNS cache?
    Custom HOSTS file?

  2. #22
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Michigan
    Posts
    904
    Feedback Score
    3 (100%)

    Question

    Quote Originally Posted by jcassity View Post
    win7

    new Lenovo laptop
    I find this puzzling. I have purchased two brand new Lenovo laptops in the last 3 years. The first one had Windows 8 (since upgraded to W10) and the one I bought 9 months ago has Windows 10.
    How were you able to purchase a new one with Windows 7?
    1985 Mercury Cougar XR-7 - 5-speed
    One of 2,614 built

  3. #23
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Gap Mills WV 24941
    Posts
    13,935
    Feedback Score
    15 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by BCA View Post
    I find this puzzling. I have purchased two brand new Lenovo laptops in the last 3 years. The first one had Windows 8 (since upgraded to W10) and the one I bought 9 months ago has Windows 10.
    How were you able to purchase a new one with Windows 7?
    see my logs and files for login attempts just now.....
    win7 on this one,, cant tell you "how" i have 7 i just do because thats what was for sale.
    Attached Images Attached Images

  4. #24
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Gap Mills WV 24941
    Posts
    13,935
    Feedback Score
    15 (100%)

    Default

    example real time of what happens when i attempt to log in.

    system shows i am logged in on the lower left but upper right says i am not.
    note my attempt at showing you time stamps.

    again system logs and files should show history of user UID/PW attempts to access

    I know its just me, just looking for tech support to help me figure out what is going on.

    im willing to let someone do a teamviewer session as well.
    Attached Images Attached Images

  5. #25
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    NE Ohio
    Posts
    6,068
    Feedback Score
    6 (100%)

    Default

    So it looks like you're actually logging in fine, it's just not displaying the successful login in the top area.

    I have my 'theme' set to Gunmetal when I'm logged in. If I'm not logged in, the default (white) theme shows. That's how I know whether I'm actually logged in or not. Every now and then my iDevices will log me out, but once logged in they still retain the login preference cookie indefinitely.

    Strange but it seems more like a UI issue than anything else...

    BTW, I didn't see anything in the logs about your multiple attempts. It just kind of lumps everyone that successfully logs in together into a daily running total.

    Are you running some kind of AV software that somehow blocks cookies from being saved? Maybe an ad blocker?
    Last edited by EricCoolCats; 05-18-2017 at 12:41 PM.

  6. #26
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Southern Maryland
    Posts
    2,527
    Feedback Score
    0

    Default

    When I look at the "current active users" at the bottom it always shows my ID (softtouch) as the first one in the list.
    Last edited by softtouch; 05-18-2017 at 02:25 PM.

  7. #27
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Gap Mills WV 24941
    Posts
    13,935
    Feedback Score
    15 (100%)

    Default

    sorry for taking a bit to reply,, logged in, after a shut down restart.


    I will check to see if malewarebytes has some dislike for this link,, not sure about the other stuff you said.

    all iknow is that its hard to come around anymore.

  8. #28
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Gap Mills WV 24941
    Posts
    13,935
    Feedback Score
    15 (100%)

    Default

    i think i am on to something..
    looked at malewarebytes advanced settings.

    with this path >
    settings/protection/realtime protection/Advanced Settings:

    another scrreen pops up with 4 tabs:
    under "Application Hardening", the radio button was checked for > "disable IE VB scripting".
    I unchecked this box thus Enabling it.

    under "Application Behavior Protection", the radio button was checked for > "Protection for IE VB Scripting".
    I unchecked this box thus Disabling it.



    it appears that what i have done affected log in ability.

    I consistently now log in once and i get an invalid URL notice embeded in this forum's html.
    I log in once more and I WIN !

    So ,, if i have to log in twice and "know this" then im good but............
    i have to figure out what safeguards i am letting down with the radio buttons i unchecked.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •